Fuqia e aloe verës për lëkurën tuaj.

Aloe Vera Gelly  tashmë ka status kulti. Aloe Vera Gelly qetëson lëkurën dhe i jep asaj freski dhe lagështi. Aloe Vera Gelly është një xhel transparent për kujdesin e lëkurës me një përqindje të lartë të aloe verës më të pastër. Aloe Vera Gelly përthithet menjëherë dhe lë një ndjesi freskie në lëkurë. Shpesh përdoret për të ofruar mbështetje ushqyese për lëkurën e tendosur ose të stresuar. Xheli përthithet pa lënë mbetje, por mund të përdoret edhe si kompresë e lagësht duke dhënë  shumë lagështi. Rastësisht, Aloe Vera Gelly është gjithashtu ideale si bazë për produktet e kujdesit të mëvonshëm.

Këshilla:

  • Mund të përdoret për lëkurën e tendosur ose të stresuar.
  • Aloe Vera Gelly është gjithashtu e mrekullueshme për t’u përdorur si maskë për fytyrën.
  • E përkryer për lëkurën e stresuar pas banjove diellore.

FOREVER Aloe Vera Gelly në dyqan:

www.be-forever.de/fls