Kuti e kombinuar e vajrave esencialë Forever™

Jeni duke kërkuar për një ide të mrekullueshme dhuratë, apo thjesht dëshironi të llastoni veten? Atëherë Kutia Kombinuese e Vajrave Esenciale Forever™ është e duhura për ju dhe të dashurit tuaj! Ai kombinon katër vajra të pastër dhe me cilësi të lartë që kontribuojnë në më shumë pushim dhe relaksim ose më shumë energji. Vajrat esencialë Forever™ janë të gjithanshëm dhe janë veçanërisht të përshtatshëm për t’u përdorur në aromaterapi. Sigurisht, vajrat mund të përzihen në mënyrë të shkëlqyer me njëri-tjetrin. Përqafoni fuqinë e shqisave tuaja me kutinë e kombinuar të vajrave esencialë Forever™.

Kuti kombinuese e vajrave esencialë Forever™ | Artikulli 512 | Përmbajtja: 4 x 15 ml

Vajrat esencialë të Livandës Forever™

Livando – një bimë jashtëzakonisht e fuqishme me një aromë të pagabueshme delikate. Forever ka përfituar nga vetitë e dobishme të kësaj bime dhe e ka përdorur atë për të krijuar një vaj, Forever™ Essential Oils Lavender. Ajo shkakton një ndjenjë qetësie dhe relaksi. Pas një dite të gjatë, përgatituni për një gjumë të qetë. Thjesht përzieni 2 deri në 4 pika me ujë në një atomizues dhe përdoreni si pjesë e aromaterapisë.

Forever™ Vajra Esenciale Lavender | Artikulli 506 | Përmbajtja: 15 ml

Forever™ Mbrojtja e vajrave esencialë

Forever™ Essential Oils Defense është një përzierje eksperte e sythave të karafilit, portokallit, lëvores së kanellës, rozmarinës, temjanit, eukaliptit dhe kokrrave të dëllinjës. Secili prej këtyre vajrave të fuqishëm është zgjedhur me kujdes për të nxitur një ndjenjë force, qëndrueshmërie dhe vitaliteti. Rezultati është ekstraktet më të pastra të bimëve, të korrura posaçërisht për ju.

Forever™ Mbrojtja e vajrave esencialë | Artikulli 510 | Përmbajtja: 15 ml

Forever™ Vajra esenciale mente

Menteja ka qenë e njohur për shekuj. Vaji i saj po bëhet gjithnjë e më popullor, veçanërisht në fushën e aromaterapisë. Vajrat esencialë të Forever™ Mente është bërë nga mente e rritur në ultësirat e Himalajeve në Indi, ku kushtet klimatike dhe të tokës janë ideale për rritjen e një mente me cilësi shumë të lartë. Aroma e këtij ekstrakti më të pastër bimor do t’ju zgjojë shqisat.

Forever™ Vajra Esenciale Mente | Artikulli 508 | Përmbajtja: 15 ml

Forever™ Vajra esenciale Limon

Vaji i limonit është një nga vajrat më të njohur dhe më të zakonshëm në botë. Është vlerësuar me shekuj për aromën e saj gjallëruese dhe shkathtësinë. Forever™ Essential Oils Lemon është bërë nga limonët e zgjedhur me dorë për një vaj limoni të pastër dhe të fuqishëm. Pavarësisht nëse e përdorni në një avullues ose në veshje, do t’ju pëlqejë aromën freskuese të vajrave esenciale të limonit të Forever™.

Forever™ Vajra Esenciale Limon | Artikulli 507 | Përmbajtja: 15 ml