E ardhura apo ekzistenca e dytë? A jeni i hapur për alternativa karriere?

Një regjistrim i vetëm në FOREVER si pronar i pavarur i biznesit FOREVER (FBO) hap një sërë avantazhesh dhe mundësish për ju. Ju nuk keni detyrime blerjeje ose tarifa regjistrimi. Opsionale: porosi si FBO – vlera minimale e porosisë 100 euro, transporti falas nga 300 euro).

Perspektivat ekzistuese variojnë nga një e ardhur e dytë interesante deri tek vetëpunësimi me mundësitë përkatëse të të ardhurave.

Punën dhe procedurat tuaja të përditshme dhe angazhimin në kohë e përcaktoni vetë.

Në varësi të qëllimeve tuaja, mundeni?

• Krijoni një rreth të vogël klientësh
• Drejtoni një dyqan online që mund ta reklamoni lehtësisht dhe efektivisht nëpërmjet rrjeteve sociale, për shembull
• Operoni marketingun klasik të rekomandimeve
• Operoni ndërkombëtarisht

FOREVER ofron mbështetje të gjerë, por ju nuk keni asnjë detyrim për të ndërmarrë veprime.

Çfarë ju pret, prisni me padurim:

• Fusha interesante, të larmishme të veprimtarisë,
• Punë e pavarur, me kohë të plotë dhe me kohë të pjesshme,
• Përgjegjësia personale dhe ndjenja përkatëse e arritjes,
• Një ekip që inkurajon dhe mbështet përparimin tuaj,
• Stimujt ekskluzivë ofrojnë njohje, motivim dhe frymëzim,
– Bonusi i Kryetarit – bonus shtesë vjetor
– Global Rally – Udhëtoni në vendet më të bukura në botë
– FOREVER2DRIVE – pagesë mujore shtesë
• Një plan fitimprurës, interesant karriere,
• Të ardhura të lidhura me performancën dhe një gamë e gjerë mundësish zhvillimi.

Regjistrohu online këtu tani: www.fls.flp.de
(kliko “Bëhu partner shitjesh”)