Thjesht mund të porosisni shpejt dhe/ose arkëtoni të ardhura të dyta? Ti vendos!

Si një alternativë ndaj një porosie në dyqanin tonë online, mund të blini edhe në kushte me shumicë. Një regjistrim i vetëm në FOREVER si pronar i pavarur i biznesit FOREVER (FBO) hap një sërë avantazhesh dhe mundësish për ju.

Blini produkte me një avantazh çmimi deri në 48%:

•Pa detyrim blerje, pa detyrim aktiviteti, pa regjistrim apo tarifa të tjera, vlera minimale e porosisë 100 euro, transporti falas nga 300 euro
• Përafërsisht. 5% avantazh çmimi i menjëhershëm ndaj RRP nga FOREVER Gjermania
• Përafërsisht. 30% avantazh çmimi në krahasim me RRP pasi të keni arritur një qarkullim të caktuar në dy muaj rresht

– Do të merrni – në varësi të nivelit të bonusit dhe statusit aktiv – një bonus shtesë prej 5 – 18%
• Përpunim i sigurt, produkte të freskëta origjinale, pa tregti të ndërmjetme, dërgesë e shpejtë
• Qasje në zonën e brendshme të FOREVER me informacion të gjerë rreth produkteve

Regjistrohu online këtu tani: www.fls.flp.de
(kliko “Bëhu partner shitjesh”)