Bëj diçka të mirë për veten – faqja jonë e temës për C9, F15 dhe Vital5

Le të jemi të sinqertë: shpesh na mungon koha dhe dëshira për t’i kushtuar vëmendje të mjaftueshme dietës dhe aftësisë sonë fizike – megjithëse jemi të vetëdijshëm se sa e rëndësishme do të ishte kjo. Drejtoni një mënyrë jetese më të shëndetshme dhe ndjehuni mirë në të gjithë trupin: FOREVER F.I.T. – Koncepti na jep një mbështetje të vlefshme këtu. Është programi për menaxhimin EFEKTIV, TË PËRHERSHËM të peshës, duke u dukur dhe ndjerë më mirë. Hapat e strukturuar në mënyrë perfekte çojnë në sukses AFATGJATË.

C9 | F15 | VITAL5

Mbështet procesin e pastrimit të brendshëm. Pamja dhe mirëqenia ndryshojnë pozitivisht në VETËM 9 DITË. Me këtë ju jeni në rrugën më të mirë për figurën e dëshiruar dhe më shumë mirëqenie. Kujdesi bazë ditor, një program për t’u ndjerë mirë për të gjithë.

Të gjitha detajet e moduleve individuale përcillen në mënyrë të saktë dhe të kuptueshme, duke përfshirë një plan ditor të ushqyerjes dhe një stërvitje efektive.

Broshura C9 ju udhëzon gjatë programit me një plan ditor. Çdo hap i vetëm mund të shënohet! Aty do të gjeni shumë këshilla të vlefshme, konceptin e plotë, stërvitjet dhe shumë më tepër.

Zbuloni gjithçka rreth FOREVER F.I.T. – Koncepti:
•Histori suksesi
•Bazat e të ushqyerit
•Plani i stërvitjes dhe ushqyerjes
•Këshilla për humbje peshe të shëndetshme dhe të suksesshme
•Shumë receta për një vakt të shijshëm e të lehtë
• Informacione të gjera për produktin