Përkëdhelni lëkurën tuaj si një hidratues i shkëlqyer.

Xheli i aloe verës i kombinuar me propolis të bletës, vitamina, kamomil dhe vajra hidratues rezulton në një krem ​​unik: FOREVER Krem Aloe Propolisi. Veçanërisht i përshtatshëm për lëkurë të thatë dhe të irrituar. Përveç përqindjes së lartë të aloe verës në kremin e aloe propolisit, ka edhe lëndë ushqyese të rëndësishme për lëkurën: propolisi i bletës, vitaminat A, C, E dhe ekstrakte bimore.

Kremi aloe propolis është një krem ​​trupi dhe fytyre për përdorim të përditshëm dhe një kujdes shumë efektiv për zonat e lëkurës veçanërisht të stresuara si dhe për lëkurën e thatë dhe të plasaritur (gjithashtu për kujdesin e duarve dhe këmbëve). Kremi aloe propolis është gjithashtu i përshtatshëm si një  mbrojtës në temperaturat nën zero, pasi kremi i pasur nuk përmban ujë.

Këshilla:

• Gjithashtu ideale pas rruajtjes për t’u kujdesur për lëkurën.
• Ideal si një program përkëdheljeje për këmbët tuaja.
• Aplikojeni me bollëk në lëkurë dhe masazhojeni.

Kremi FOREVER Aloe Propolis në dyqan:

www.be-forever.de/fls