I butë dhe i plotë – Pastron butësisht bazuar në një kompleks enzimë.

FOREVER Bright është gjithashtu pa zbardhues dhe gërryes. Për një buzëqeshje të mrekullueshme dhe dhëmbë të bukur. E butë për mishrat e dhëmbëve dhe veçanërisht efektive, FOREVER Bright është një pastë dhëmbësh shumë e butë.

Efekti i kujdesit të aloe vera përdoret gjithashtu në mënyrë të shkëlqyer në kujdesin e dhëmbëve me FOREVER Bright. Me rezultatet më të mira: shtimi i propolisit të bletës e bën FOREVER Bright një produkt të kujdesit dentar të cilësisë më të lartë. Është i butë për mishrat e ndjeshme. Dhëmbët e bukur janë po aq të rëndësishëm sa fryma e freskët për vetëbesimin dhe vetëbesimin tuaj. E gjithë kjo dhe e fundit, por jo më pak e rëndësishme, shija freskuese do t’ju bindë që në provën e parë.

FOREVER Bright në dyqan:

www.be-forever.de/fls