Forever Germany u themelua në vitin 1995.

Në vitin 2009, Forever Living Products bleu Schloss Freiham, i vendosur në periferi perëndimore të Mynihut. Kalaja piktoreske u restaurua dhe u rinovua me vëmendje të dashur ndaj detajeve. Në vitin 2010 Kalaja Freiham pranë Mynihut u hap zyrtarisht si selia e re e kompanisë. Në vitin 2021 filloi një kapitull i ri. FOREVER zhvendoset në vendbanimin e saj të ri në vilën e bukur të qytetit Loeb në Mynih. Vila ndodhet ne nje vend fantastik mu ne Kopshtin Anglez. Një shtëpi inovative, moderne FOREVER në një ambient elegant.

Gjermania Qendrore

Forever Living Products Germany GmbHVilla Loeb, Maria-Josepha-Strasse 8, 80802 Mynih

Austria Qendrore

Forever Living Products Austria GmbH Brünner Rruga 14, 2201 Hagenbrunn

Zvicra Qendrore

Forever Living Products Switzerland GmbH Rruga Juch 31, 8500 Frauenfeld