E përkryer për një mënyrë jetese sportive.

Një pije e vërtetë fitnesi e bërë nga xhel i pastër aloe vera me koncentrat natyral të lëngut të portokallit. Për të gjithë njerëzit aktivë dhe sportistët që duan të vazhdojnë të lëvizin. FOREVER FREEDOM siguron një dozë të vlefshme të substancave dhe lëndëve ushqyese të rëndësishme jetike që i nevojiten trupit, veçanërisht kur lëvizni. FOREVER Freedom përmban vitaminë C – mbështetja optimale për të gjithë njerëzit që duan të qëndrojnë aktivë.

Këshilla:

•  Shija e FreedomOne lugë matëse FOREVER Ultra vanilje, 4 cl FOREVER Liri, mbusheni me lëng portokalli dhe ujë, tundeni, gati.
• Pini një mililitër për kilogram të peshës tuaj trupore në ditë. Më mirë në mëngjes para mëngjesit ose mund ta përdorni gjatë gjithë ditës. Gjithmonë 15 minuta para ngrënies. Edhe sa më i tretshëm me një gotë ujë të gazuar.

FOREVER Liria në dyqan:

www.be-forever.de/fls