Forever Aloe MPD® 2x Ultra

Agjent i gjithanshëm larës dhe pastrimi me efektin e kujdesit të aloe verës. Pastron tërësisht por butësisht. Pastruesi i përqendruar për të gjitha përdorimet mund të përdoret për larjen e rrobave, si një lëng për larjen e enëve për larjen e duarve dhe si agjent pastrimi. Dizefektantët e detergjentit janë të biodegradueshëm sipas metodës së testit të OECD 301 D.

Rreziku: Shkakton dëmtime serioze të syve. Shkakton acarim të lëkurës.
NËSE NË LËKURË: Lajeni me shumë sapun dhe ujë. NËSE NË SYTË: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse është e mundur. Vazhdoni shpëlarjen. Merrni këshilla mjekësore. Në rast irritimi të lëkurës: Merrni këshilla mjekësore. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.

Forever Aloe MPD® 2x Ultra | Artikulli 307 | Përmbajtja: 946 ml