Touch of Forever

Kjo është dita juaj më e mirë me Forever! Produktet nga Touch of Forever ju shoqërojnë ju dhe gjithë familjen tuaj gjatë gjithë ditës. Efektin mund ta përjetoni nga mëngjesi deri në mbrëmje: me një dush freskues, me kujdesin e flokëve me produktet Forever ose me një deodorant të  mirë. Fuqia e aloe verës shpaloset në pastën e butë të dhëmbëve dhe në pijet e mrekullueshme të aloe verës. Shijojeni gjithë ditën – me Touch of Forever.

Përmbajtja:

12x Aloe Lips™ (Artikulli 22)
1x Forever Bright® (Artikulli 28)
1x Aloe First® (Artikulli 40)
1x krem ​​Aloe Propolis (Arti 51)
1 x Xhel Aloe Vera (Artikulli 61)
1x Locion hidratues Aloe (Arti 63)
1x Aloe Ever-Shield® (Art. 67)
1x Gentleman’s Pride® (neni 70)
1x Mjaltë bletë përgjithmonë (Artikulli 207)
1x Scrub Aloe (Artikulli 238)
1x Sapun Aloe Avokado për fytyrën dhe trupin (Arti 284)
3x FAB – Forever Active Boost™ (Art. 321)
3x FAB X – Forever Active Boost™ (Art. 440)
1x Forever VIT™ (Artikulli 354)
1x Forever Arctic Sea® (Artikulli 376)
1x ARGI+® Stick (Art. 473)
1x Forever™ Vajra Esenciale Limon (Artikulli 507)
6x Forever FastBreak™ (Artikulli 520)
1x shampo aloe jojoba (artikull 640)
1x Kondicioner Aloe Jojoba (Art. 641)
1x Sapun i lëngshëm Aloe (Art. 633)
1x Forever Aloe Vera Gel™ (Artikulli 715)
1x Forever Aloe Berry Nectar™ (Artikulli 734)
1x Forever Aloe Peaches™ (Artikulli 777)

Touch of Forever | Art. 911 | Inhalt: Set